Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gòspel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

Des de la seva creació com a grup l’any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i col.laborat amb diferents artistes nacionals i internacionals.
L’any 2015 van treure el seu primer treball discogràfic Let freedom ring(Temps Record), el qual van presentar per tota la geografia espanyola durant dos anys, amb una resposta molt positiva i entusiasta per part del nombrós i variat públic.

El setembre del 2018 treuen el seu segon disc Rise(Satélite K): “Rise neix de la necessitat d’expressar-nos des del que som: dones nascudes a Catalunya i negres amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses. Ha nascut des de la necessitat de visibilitzar un sector social que molt poques vegades es té en compte, el col·lectiu afro i les/els afrodescendents. Aquelles i aquells que som descendència de persones migrades que, tot i haver nascut i crescut a Catalunya lluitem cada dia perquè el nostre color de pell no determini qui som. RISE és una crida a la revolució personal. És una crida a l’acceptació personal i col·lectiva. És una crida a la visibilitat”.

The Sey Sisters, amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineixen els seus espectacles.


Durada: entre 75 i 80 minuts
Lloc: Caixaforum
Preu: 6€

Entrades:Caixaforum